Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Roštěnky na pivě

 

 4 roštěnky, 1/2 hrnku černého piva, sůl, pepř, sádlo, 1 cibule, hladká mouky

     Roštěnky naklepeme, osolíme a opepříme. V hrnci rozehřejeme sádlo, přidáme roštěnky a necháme péci. Opečené maso vyjmeme. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, roštěnky vrátíme zpět do hrnce, podlijeme pivem a v zakryté nádobě dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku a zaprášíme moukou. Vše společně zamí­cháme, zalijeme hovězím vývarem a necháme krátce povařit. Nakonec maso vložíme do šťávy prohřát. Jako přílohu je vhodná rýže, brambor nebo br. knedlík.



Celkem je v databázi 53 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)