Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Puding z telecího masa

30 dkg telecího masa, 3 dkg slaniny, 2 vejce, strouhanka, sůl, pepř, muškátový květ, nové koření, zázvor, cibule, prášek do pečiva

 

Telecí maso očistíme, nakrájíme na menší kousky a umeleme. K umletému masu přidáme 3 v mléce namočené housky, nadrobno nakrájenou a na másle usmaženou cibuli, 3 dkg nakrájené a rozehřáté slaniny, osolíme, opepříme, přidáme trochu mletého nového koření, zázvoru a muškátového květu, 2 celá vejce a na špičku nože prášku do pečiva. Vše dobře promícháme. Vložíme do máslem vymazané pudinkové formy a vaříme v páře přibližně 75 minut.



Celkem je v databázi 51 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)