Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Játrový puding

30 dkg jater, 2 žloutky, 2 bílky, 5-10 dkg slaniny, 1 sardel, 4 lžíce smetany, cibule, strouhanka, sůl, pepř, muškátový květ

 

Játra odblaníme, umeleme, přidáme strouhanku, 2 žloutky, na drobné kostečky nakrájenou a rozpálenou slaninu, 1 s máslem utřenou sardel, 4 lžíce sladké smetany, osolíme, opepříme, přidáme šptku muškátevého květu a půl drobně nakrájené a osmažené cibule. Vše dobře promícháme a naposledy přidáme ze 2 bílků vyšlehaný sníh. Pudinkovou formu vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a vložíme do ní připravené těsto. Uzavřeme víkem a formu vložíme do hrnce s vařící vodou tak, aby voda sahala přibližně do 1/3 formy. Hrnec přiklopíme pokličkou a puding vaříme 1 1/4 hodiny.



Celkem je v databázi 52 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)