Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Dršťková polévka

 

Dršťková polévka

 

Dršťky, plátek uzeného, hrubá mouka, sádlo, 2 stroužky česneku, masox, sůl, pepř, majoránka

 

Čisté a dobře proprané dršťky doměkka povaříme s uzeným masem. Měkké dršťky vyndáme i s masem a nakrájíme na nudličky. Vývar zahustíme jíškou z hrubé mouky a sádla. Přidáme rozdrcený česnek, dle chuti osolíme, opepříme a přidáme majoránku.



Celkem je v databázi 53 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)