Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Dušené ledvinky

 

500g hovězích ledvin, 60g oleje, 1 cibule, 1 lžička mleté sladké papriky, kmín,  hladká mouka, sůl

 

     Ledvinky důkladně omyjeme, zbavíme tuku, nakrájíme na tenké plátky, znovu důkladně propláchneme a necháme okapat. Na rozehřátém oleji osmahneme drobně pokrájenou cibuli, přidáme papriku, kmín, okapané ledvinky a dusíme ve vlastní šťávě. Když se šťáva vydusí. zaprášíme moukou a ještě chvíli dusíme. Potom ledvinky zalijeme vařící vodou a za stálého míchá­ní důkladně povaříme. Solíme až na konec. Příloha-brambor, rýže



Celkem je v databázi 51 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)