Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Plněné telecí (hovězí) hrudí

 

500g telecího hrudího, 30g másla, hl. mouka, sůl, housková nebo rýžová nádivka

Nádivka: Smícháme na kostičky nakrájený rohlík (housku), salám, sůl, pepř, rozkvrdlané vajíčko a důkladně promícháme.

     Z masa vyjmeme kosti, utvoříme v něm kapsu a tu naplníme nádivkou, otvor zašijeme a mase na povrchu nasolíme. Vložíme do pekáče, pokla­deme plátky čerstvého másla a pečeme za časté­ho polévání a podlévání tak, aby pečeně nebyla vysušená. Poté pečeni vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, necháme osmahnout, podlijeme, po­vaříme a přecedíme. Příloha-brambor, br. kaše, rýže

 



Celkem je v databázi 51 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)