Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Hovězí polévka s játrovými knedlíčky

 

Hovězí polévka s játrovými knedlíčky

 

750 g hovězího masa, mrkev, petržel, kousek celeru, 1 cibule, zelená petrželka

 

Játrové knedlíčky

 

150-200g hovězích jater, 2-3 stroužky česneku, 1 vejce, sůl, pepř, majoránka, strouhanka dle potřeby

 

- játra a česnek umeleme, přidáme vejce, sůl, koření, strouhankou zahustíme tak, aby šly dělat knedlíčky (možno protlačovat sítem s velkými oky)

 

Hovězí maso dáme do studené vody a necháme pomalu vařit. Pak přidáme kořenovou zeleninu a cibuli. Po změknutí masa polévku přecedíme, přidáme játrové knedlíčky a vaříme přibližně 10-15 minut. Přidáme nudle, trochu povaříme, dochutíme solí, pepřem a posypeme petrželkou.



Celkem je v databázi 51 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)